X lanserar Stories och levererar nyheter som sammanfattas av Grok AI

XAI Grok öppen källkod

Elon Musks AI-startup xAI har introducerat Grok en AI-chatbot som används för att sammanfatta trender och nyheter baserat på användarposter.

Den nya funktionen ”Stories” av X utnyttjar Grok uteslutande för premiumabonnenter.

X den sociala plattformen har lanserat en ny funktion kallad ”Stories” som drivs av Elon Musks AI-chatbot Grok. Funktionen är exklusiv för premiumabonnenter och sammanfattar personliga trender och nyheter baserat på vad användarna postar på plattformen.

Grok är en konversationell AI-chatbot som utvecklats av Elon Musks AI-startup xAI. Den använder sig av avancerade språkmodeller och maskininlärning för att analysera och sammanfatta innehåll på X i realtid

Grok har tillgång till all data som postas på X, inklusive inlägg, tweets och mediafiler. Med hjälp av denna information kan den identifiera trender, händelser och ämnen som är relevanta för varje enskild användare.

Exklusivt för premiumabonnenter

För närvarande är Stories-funktionen endast tillgänglig för premiumabonnenter på X. Enligt Elon Musk är detta för att ge ett incitament för användare att uppgradera till de betalda abonnemangen.

Förutom sammanfattningar av nyheter och trender, kommer premiumabonnenter också få tillgång till andra Grok-baserade funktioner i framtiden, inklusive möjligheten att låta AI-chatboten generera tweets åt dem.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *