Twin Labs automatiserar repetitiva uppgifter genom att låta AI ta över din muspekare

Twin Labs är en startup från Paris som utvecklar en automatiseringsprodukt för repetitiva uppgifter. Genom att använda multimodala modeller med bildigenkänning kan Twin Labs replikera vad människor normalt gör. Istället för att använda komplexa API:er och flerstegsprocesser fungerar Twin Labs mer som en webbläsare och kan automatiskt ladda webbsidor, klicka på knappar och skriva in text.

Bolaget har nyligen byggt en prototyp av produkten och har samlat in 3 miljoner dollar i finansiering. De planerar att först lansera en produkt med en bibliotek av förtränade uppgifter och sedan öppna upp plattformen för att kunder ska kunna skapa egna uppgifter.

Twin kan automatisera uppgifter som att uppdatera projekt i Linear, spara och skicka dokument i Docusign, genomföra köp på Amazon, samt hantera onboarding-processer för olika system som Alan, Swile, Payfit, Google Workspace och Notion. Twin Labs planerar att släppa den första versionen av Twin med en bibliotek av förtränade uppgifter som riktar sig mot de mest tidskrävande uppgifterna. Användare kommer också kunna definiera sina egna specifika uppgifter och använda data från tidigare slutförda uppgifter för att skapa mer komplexa uppgifter.

Genom att använda Twin som AI-assistent kan man förvänta sig följande fördelar:

  • Automatisering av upprepande och tidskrävande uppgifter över olika applikationer, vilket frigör tid för mer kreativa och strategiska arbetsuppgifter.
  • Möjligheten att skapa egna specifika uppgifter och dra nytta av tidigare slutförda uppgifter för att skapa mer komplexa uppgifter.
  • En pålitlig och användarvänlig AI-assistent som kan delegera och slutföra tidskrävande uppgifter.

https://twin.so