Synthesias senaste plattformsuppdatering med interaktiva AI-video och helkroppsavatarer

  • 🌐 Synthesia plattform pppdatering Den nya plattformsuppdateringen från Synthesia inkluderar interaktiva AI-videor med helkroppsavatarer. AI-avatarerna kan anpassas för att likna olika etniska bakgrunder, och du kan enkelt lägga till naturliga röster på över 120 språk och accenter för att ge liv åt din text.
  • 🎥 Synthesia Interaktiva Videofunktioner Experimentera med AI-videotillverkare som Synthesia för att skapa videor på några minuter med text-till-video-verktyg, användarvänliga gränssnitt och olika mallar. Du kan sömlöst integrera interaktioner med författarverktyg som Easygenerator eller Articulate 360 utan att behöva exportera och importera videofiler.

Synthesia har nyligen lanserat en betydande uppdatering av sin AI-baserade videoplattform, vilket markerar ett stort steg framåt i utvecklingen av AI-genererade videor. Denna uppdatering introducerar flera nya funktioner som förbättrar användarupplevelsen och ökar möjligheterna för skapandet av engagerande och interaktiva videor.

Interaktiva AI-videor och helkroppsavatarer

En av de mest spännande funktionerna som introduceras är möjligheten att skapa interaktiva videor med hjälp av Synthesias nya video-spelare. Användarna kan nu integrera klickbara hotspots i sina videor, vilket gör det möjligt för tittarna att interagera direkt med innehållet genom att klicka på olika element. Detta kan till exempel användas för att fylla i formulär, öppna kalendrar eller quizzer, eller navigera till specifika delar av videon. Denna funktion är ännu inte helt lanserad men förväntas bli tillgänglig inom några månader.

Förutom interaktiva videor introducerar Synthesia också helkroppsavatarer som kan använda sina händer och armar för att förmedla budskap på ett mer engagerande sätt. Detta tar avatarernas förmåga att kommunicera till en ny nivå genom att inkludera kroppsspråk, vilket gör dem ännu mer realistiska och effektiva i att leverera budskap.

Skapa personliga AI-avatarer

Med den nya uppdateringen blir det också möjligt att skapa personliga AI-avatarer på två olika sätt: antingen genom att spela in en avatar i en studio med högupplösta kameror för en professionell känsla eller genom att använda din webbkamera eller telefon för att skapa en anpassad avatar i en naturlig bakgrund. Dessa nya avatarer erbjuder bättre läppsynkronisation och en mer naturlig röst, samt möjligheten att replikera din röst på över 30 språk.

AI-skärminspelare och bulkvideo-skapande

Synthesia introducerar även en AI-skärminspelare som gör det möjligt för användarna att spela in sin skärm och sedan omvandla inspelningen till en professionell AI-video med hjälp av företagets underliggande modeller. Detta inkluderar ljudet från talaren och transkriptionen av ljudet, vilket kan redigeras ytterligare av användaren för att lägga till sin avatar och automatiska zoom-effekter för att betona viktiga handlingar.

För företag som har stora mängder textbaserat innehåll, som hjälpartiklar, introducerar Synthesia också bulkvideo-skapande med deras AI Video Assistant. Detta gör det möjligt att omvandla hundratals artiklar till högkvalitativa videor på kort tid, vilket underlättar för kunderna att hitta svar och sparar resurser för företagets kundtjänstteam.

Synthesias nya plattformsuppdatering markerar ett betydande framsteg inom AI-genererade videor genom att introducera interaktiva videor, helkroppsavatarer och nya verktyg för skapandet av personliga avatarer och bulkvideo-produktion. Dessa funktioner öppnar upp nya möjligheter för företag och individer att skapa engagerande och effektiva videor utan traditionella produktionsutmaningar.

Läs mer på Synthesia

Synthesia 2.0

Hjälp med skapa på Synthesia

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *