Stability AI lanserar Stable Diffusion 3 i tidig förhandsvisning

Stability AI stable-diffusion 3

Stability AI har annonserat lanseringen av Stable Diffusion 3 i en tidig förhandsvisning. Detta är deras senaste och mest kapabla text-till-bild-modell, som lovar att erbjuda betydande förbättringar i bildkvalitet, förmågan att hantera flera ämnen i en prompt, och förbättrad stavning i genererade bilder.

Viktiga Uppgifter om Stable Diffusion 3

Stable Diffusion 3-suite består av modeller som varierar från 800 miljoner till 8 miljarder parametrar. Detta erbjuder användare olika möjligheter för skalbarhet och kvalitet för att bäst möta deras kreativa behov. En nyhet i modellen är integrationen av ett transformerarkitektur och flow matching-teknik.

Under den tidiga förhandsvisningsfasen är inte modellen bred tillgänglig. Stability AI kommer att samla in insikter för att förbättra modellens prestanda och säkerhet före en öppen frisläppning. Stability AI prioriterar säkra och ansvarsfulla AI-praktiker och har infört flera säkerhetsåtgärder i förberedelse för den här tidiga förhandsvisningen.

Så Anmäler Du Dig

Om du är intresserad av att delta i förhandsvisningen av Stable Diffusion 3, kan du anmäla dig till väntelistan. När du fått tillgång kommer du att motta ett e-postmeddelande med en inbjudan till deras Discord-server.

De som vill experimentera med Stability AI:s andra bildmodeller för kommersiellt bruk före släppet av Stable Diffusion 3 kan besöka deras medlemskapssida för självhosting eller utvecklarplattform för tillgång till deras API.

Denna spännande utveckling markerar Stability AI:s kontinuerliga engagemang för att göra generativ AI öppen, säker och allmänt tillgänglig. Om du vill hålla dig uppdaterad om Stable Diffusion 3 och andra framsteg från företaget, följ dem på sociala medier som Twitter, Instagram, LinkedIn, och gå med i deras Discord-community.

stability.ai – stable-diffusion-3

discord.com/invite/stablediffusion