Sökmotorn You.com debuterar AI som kan svara på frågor i flera steg

Flera AI-verktyg och anpassningsmöjligheter

You.com har utvecklats från att vara en traditionell sökmotor till en AI-assistent som kan hantera en mängd olika uppgifter, från att söka på nätet till att skriva uppsatser, felsöka kod, skapa digital konst, lösa komplexa problem och mycket mer.

You.com erbjuder avancerade AI-funktioner som en bildgenerator, en chatbot, och en skribent, vilket ger användarna möjlighet att anpassa sökresultaten och programmets utseende. YouChat kan svara på alla frågor från användaren och följa samtalet. YouCode och YouWrite är resurser som översätter text till kod i över 20 programmeringsspråk och skapar skrivuppgifter i olika tonlägen. YouImagine erbjuder AI-funktioner för bildgenerering.

Smart Mode: Snabba och tillförlitliga svar

Smart Mode är det kostnadsfria standardläget på You.com som erbjuder snabba och tillförlitliga svar med direkt tillgång till webbinnehåll, inklusive citat och källor 1. Detta läge är utformat för att ge användarna en effektiv och direkt sökupplevelse med relevant information lättillgänglig.

Genius Mode: Multistegsberäkningar och datavisualisering

Genius Mode tar AI-sökningen till en ny nivå genom att erbjuda multistegsberäkningsförmåga kombinerat med datavisualisering genom diagram och grafer. Användare kan även ladda upp filer som PDF:er, textdokument och bilder, vilket är en unik förmåga som inte matchas av någon annan stor språkmodell (LLM) på marknaden .

Research Mode: Omfattande rapporter med källhänvisningar

Research Mode är särskilt framtaget för att skapa omfattande men lättförståeliga rapporter med omfattande källhänvisningar och referenser, även för realtidsnyhetshändelser. Detta läge är idealiskt för forskare, studenter och yrkesverksamma som behöver djupgående och välunderbyggda svar.

You.com är mer än bara en sökmotordet är en AI-assistent och en personlig kunskapsbas som är tillgänglig dygnet runt. Med dess förmåga att hantera flerspråkiga interaktioner och skydda användarnas integritet, erbjuder You.com en unik och kraftfull sökupplevelse som är anpassad för dagens digitala värld.

One comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *