Samsung presenterar Galaxy AI Vision på MWC 2024

Under Mobile World Congress (MWC) 2024 i Barcelona, Spanien, har Samsung Electronics avtäckt nya mobila upplevelser kraftade av Galaxy AI, särskilt runt deras senaste flaggskeppssmartphone Galaxy S24-serien. Samsungs presentation av Galaxy AI ramar in en ny era av mobil AI genom att introducera funktioner som förbättrar kommunikation och kreativitet i vardagen.

Nya AI-funktioner för Galaxy S24-serien

Samsung har presenterat flera spännande AI-drivna funktioner. Dessa inkluderer Live Translate, som används för tvåvägs, realtidsöversättningar av telefonsamtal som bryter språkbarriärer och Circle to Search med Google, vilket möjliggör snabb och intuitiv sökning enbart med en enkel gest. Note Assist och Generative Edit är ytterligare funktioner som visas och syftar till att förenkla och organisera komplext textinnehåll samt ge mer kreativ frihet vid redigering av bilder.

Samsung fokuserar också på hälsa och välbefinnande, där de bland annat demonstrerar sin nya hälsoplattform Galaxy Ring och intelligent hälsorad av produkter som är kopplade till Samsung Health. Med hjälp av SmartThings-ekosystemet visas dessutom hur hemmet kan förvandlas till en plats för hälsosammare levnad genom bland annat automatisering av belysning för optimal sömn.

Besökare har möjlighet att prova dessa innovationer direkt på Samsungs monter, vilket inkluderar den imponerande kameraprestandan i Galaxy S24-serien och det nya Galaxy Book4-serien. Med hela ekosystemet av Galaxy-produkter och den integrerade Galaxy AI-teknologin framhåller Samsung hur en sömlös och intelligent uppkopplad framtid kan se ut.

samsung-presents-galaxy-ai-vision