Samsung Galaxy S24-serien läcker: AI-funktioner som liknar Pixel 8:s magiska suddgummi

Läckt marknadsföringsmaterial avslöjar spännande detaljer om den kommande Samsung Galaxy S24-serien, inklusive AI-funktioner som verktyget ”Generative Edit” och ”Live Translate” för översättning av telefonsamtal i realtid.

Det verkar som att de kommande flaggskeppssmarttelefonerna kommer med spännande AI-funktioner som liknar Googles Pixel 8-serie. En av de utmärkande funktionerna som nämns i det läckta marknadsföringsmaterialet är funktionen ”Generative Edit”, som sägs ta bort oönskade element från foton utan ansträngning, vilket gör jämförelser med Googles Magic Eraser-verktyg. Detta är ett spännande tillägg som lovar att förbättra användarens fotoredigeringsupplevelse.

Dessutom lyfter läckan också fram andra AI-drivna funktioner som ”Live Translate”, som kommer att använda AI för att översätta telefonsamtal i realtid, och ”Nightography Zoom”, som syftar till att förbättra bilder i svagt ljus när de zoomas in. informationen antyder också en ”Hög upplösning”-funktion, som betonar den imponerande 200 MP huvudkameran på Galaxy S24 Ultra.

Det finns också ett omnämnande av en ”Screen Display” som föreslår en ljusare, plattare skärm som ger användarna mer utrymme att njuta av sina favoritaktiviteter.

mobil.se

androidpolice.com

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *