Runway ML och Getty Images siktar på Hollywood

Runway ML, en ledande plattform för AI-videoskapande, har gått samman med Getty Images, världens främsta leverantör av visuellt innehåll,

Partnerskapet mellan Runway ML och Getty Images syftar till att utveckla banbrytande AI-videomodeller som kommer att ge Hollywood-studios och reklambyråer möjlighet att skapa engagerande videomaterial med hjälp av artificiell intelligens.

Det nya generativa AI-videoverktyget, Runway Getty Images Model (RGM), kommer att ge företag en grundmodell att bygga sina egna anpassade AI-modeller för videoproduktion. Företag kommer att kunna förbättra och anpassa RGM med hjälp av sina egna dataset för att skapa videomaterial som passar deras specifika behov och varumärkesidentitet.

Detta partnerskap kommer att göra det enklare för företag att producera professionellt och attraktivt innehåll som är anpassat efter deras stil och målgrupp. Genom att kombinera Runway ML:s AI-verktyg med Getty Images gedigna bibliotek av kreativt innehåll kommer företag att kunna utvidga sina kreativa möjligheter och skapa nya kanaler för videoproduktion.

Den nya Runway Getty Images-modellen förväntas bli tillgänglig för kommersiellt bruk inom de kommande månaderna. För att lära dig mer och lämna in en förfrågan kan du besöka runwayml.com/blog eller dataconomy.com.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *