Rabbit R1 tar tillbaka personliga assistenter med överkomligt pris och AI

Rabbit R1 är en enhet som kan användas i fickan som erbjuder att överbrygga gapet mellan AI och hårdvara för att minska smartphoneanvändningen.

Rabbit R1 är en AI-driven personlig assistent som har skapat stor uppmärksamhet i media och tekniska kretsar. Den är utformad för att hjälpa användare att utföra en rad olika uppgifter och har mottagit positiv feedback för sin användarvänliga design och effektiva funktionalitet.

  • Rabbit R1 är en handhållen enhet som använder AI för att lära sig hur du använder appar och sedan förenklar processen för dig.
  • Den drivs av en MediaTek-processor, har en knapp för push-to-talk, en 360-graders roterbar kamera, Wi-Fi, Bluetooth och till och med en 4G SIM-plats.
  • Enheten kostar $199 och är nu tillgänglig för förbeställning.

Försäljningssuccé

R1 har nått fantastiska försäljningssiffror och sålde hela 10 000 enheter på bara en dag 235. Rabbit är överväldigade av den positiva mottagandet och har redan inlett förbeställningar för en andra produktionsrunda efter den första snabbt sålts slut. Enheter förväntas levereras mellan april och maj 2024. Rabbit R1 erbjuder en helt ny upplevelse genom sin Large Action Model, som fungerar som en universell kontroll för appar, och ger användarna möjlighet att utföra olika uppgifter genom en enda gränssnitt utan att behöva använda en telefon.

Framtidens AI-assistenter

Rabbit R1 är en del av den ökande trenden med AI-drivna enheter och plattformar, och visar på en spännande framtid för personliga assistenter. Denna utveckling visar på den snabba tillväxten inom området för AI-baserade appar och chatbots och presenterar nya möjligheter för användare och utvecklare att dra nytta av denna framväxande teknologi.

Genom att erbjuda en prisvärd och användarvänlig lösning kan Rabbit R1 revolutionera användarnas digitala upplevelse och samtidigt öppna dörrar för nya tillämpningar av AI-drivna assistenter. Med sin unika funktionalitet och positiva mottagande representerar Rabbit R1 en värdefull innovation inom området för AI-drivna enheter.

https://www.rabbit.tech/

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *