Quora säkrar $75M finansiering från a16z för att expandera Poe, dess AI-chattbotplattform

Quora säkrar M-finansiering för AI chatbot-plattformen Poe. Lär dig mer om Quoras unika inställning till AI-chatbotar och dess program för intäktsgenerering för skapare.

Det är spännande att Quora har säkrat 75 miljoner dollar i finansiering från Andreessen Horowitz för att expandera sin AI-chattbotsplattform Poe. Detta visar på det ökande intresset för AI och chatbots, och Quora har utvecklat en intressant modell för upphovsmanekonomin baserad på AI-chatbots.

Quora har fokuserat på att skapa ett kreatörsekonomi runt AI-chatbots. Istället för att endast skapa en inkomst från t.ex. YouTube-annonsering, ger Quora möjligheten för kreatörer att utveckla intressanta AI-chatbots och få betalt för det.

Quora har lanserat ett monetiseringsprogram som gör det möjligt för skapare av AI-chatbots att generera intäkter. Även utvecklare som integrerar chatbots med Poe AI är berättigade att tjäna pengar.

Plattformen erbjuder en mängd olika text- och bild- AI-modeller, inklusive ChatGPT, DALL-E 3, Claude 2, Stable Diffusion, Llama och andra, som ger skapare en stor verktygslåda att arbeta med 103. Sedan lanseringen har Poe sett en ökning av antalet skapade chatbots, och plattformen är en av de fem största inom området för generativ AI-relaterade produkter. Quora har dessutom nått en ny högsta användningsvecka, vilket indikerar att intresset för plattformen ökar

https://quorablog.quora.com/Poe-1

https://quorablog.quora.com/New-Funding-from-Andreessen-Horowitz

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *