Poe chatt har introducerat en ny funktion kallad ”Previews”

poe-chatt plattform
  • Previews liknar Anthropics ”Artifacts” funktion, som tillhandahåller en dedikerad arbetsyta för redigering och utveckling av AI-genererat innehåll. Däremot fungerar Previews över flera chattbotsmodeller, inte bara Anthropics.
  • Previews tillåter Poe-användare att skapa interaktiva webbapplikationer direkt inom chattgränssnittet. Detta inkluderar saker som datavisualiseringar, spel, trummaskiner och andra interaktiva upplevelser.
  • Applikationerna kan byggas med flera AI-chattbotar, som Antrhophics Claude, OpenAI:s GPT-4o och Googles Gemini 1.5 Pro. Dessa modeller är särskilt väl lämpade för den kodning och programmering som krävs för att bygga webbapparna.

Poe introducerar Previews, en ny funktion som låter dig se och interagera med webbapplikationer som genereras direkt i chattar på Poe. Denna funktion är ett betydande tillskott till plattformen och erbjuder användarna möjligheten att se och interagera med webbapplikationer som genereras direkt i chattar på Poe.

Detta är särskilt användbart för LLM:er (Large Language Models) som excellerar inom kodning, inklusive Claude 3.5 Sonnet, GPT-4o och Gemini 1.5 Pro. Användare kan nu dela dessa genererade ”Previews” med andra via en länk eller visa dem i ett nytt fönster, vilket ökar tillgängligheten och interaktiviteten avsevärt.

Enligt Poe möjliggör denna nya funktionality alla Poe-användare att skapa egna interaktiva upplevelser, oavsett programmeringsfärdighet. Exempel på detta inkluderar att bygga spel, interaktiva animationer, dra och släpp-gränssnitt, datavisualiseringar och mycket mer. För att illustrera potentialen visar exempel en trummaskin som kan justeras direkt i chattfönstret eller omvandla en längre beskrivning av gravitation till en serie flash-kort.

Previews-funktionen är troligen ett steg mot att göra mer komplex LLM-funktional mer tillgänglig för användarna, vilket bara kan vara en bra sak. Funktionen är redan tillgänglig för webbanvändare och stöder HTML-utdata samt CSS och Javascript-funktionalitet. Poe har lovat att stödja ”ytterligare format de kommande dagarna och veckorna”.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *