PimEyes nya AI-verktyg kan hitta vilken bild som helst av någon som någonsin lagts upp online

Det är viktigt att notera att medan PimEyes kan vara ett kraftfullt verktyg för individuell användning, kan det också väcka frågor om integritet och etik när det gäller ansiktsigenkänningsteknik. Användare bör vara medvetna om dessa frågor och använda verktyget ansvarsfullt.

PimEyes är en omvänd bildsökmotor och mjukvara för ansiktsigenkänning som låter dig ladda upp någons foto och söka på webben efter andra bilder av den personen . Företaget har skapat en gratistjänst för Face Search som gör det möjligt för dig att identifiera vem som helst (och för vem som helst att identifiera dig) . Tekniken har väckt oro bland integritetsförespråkare världen över.

PimEyes AI-verktyg för ansiktsigenkänning

PimEyes är en sökmotor för ansiktsigenkänning som använder avancerad teknologi för att hitta bilder på Internet som innehåller specifika ansikten. Detta verktyg kan vara särskilt användbart för individer som vill övervaka sin digitala närvaro eller för professionella som arbetar med bildanalys och digital säkerhet.

Användare kan ladda upp en bild av ett ansikte och PimEyes kommer att genomsöka Internet för att hitta andra bilder där detta ansikte förekommer. Denna teknik förbättrar den traditionella omvända bildsökningen genom att fokusera specifikt på ansikten, vilket gör det möjligt att hitta bilder som kanske inte identifieras genom vanliga sökmetoder.

PimEyes påstår att det finns möjlighet att skydda användares privatliv. Verktyget erbjuder en funktion där användare kan dölja sina egna bilder från att visas i de offentliga sökresultaten. Detta är en viktig funktion för de som är oroliga för sin personliga integritet och inte vill att deras bilder ska vara lättillgängliga online.

https://pimeyes.com/en

thred.com