PhotoGuard är ett kraftfullt AI-verktyg utvecklat av MIT för att skydda bilder från obehörig manipulation av AI

PhotoGuard är ett kraftfullt AI-verktyg utvecklat av MIT för att skydda bilder från obehörig manipulation av AI-algoritmer. Den använder avancerade strategier för att säkerställa bildens autenticitet och integritet, och det associerade GitHub-förrådet ger tillgång till tekniska detaljer och kod för dem som är intresserade av en djupare förståelse av projektet.

PhotoGuard använder två olika strategier för att skydda bilder från AI: en enkel PhotoGuard som riktar in sig på konditioneringsmekanismen och en komplex PhotoGuard som använder gradient descent (PGD). Detta säkerställer att bilder förblir oförändrade och autentiska, även när de konfronteras med AI-försök att manipulera dem

Dessutom har PhotoGuard fått erkännande från olika källor, som ett Twitter-inlägg från MIT-professorn Aleksander Madry, där han delade en länk till PhotoGuard-verktyget.

Om du behöver mer teknisk information, innehåller GitHub-arkivet för PhotoGuard papperet och koden som är associerad med detta projekt. Detta bör ge en djupare förståelse för de strategier och tekniker som används för att utveckla PhotoGuard.

https://github.com/MadryLab/photoguard

https://gradientscience.org/photoguard/

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *