OpenAI lanserar GPT Store


OpenAI har lanserat GPT Store en marknadsplats där användare kan upptäcka och använda anpassade AI-chatbots som är skapade med hjälp av ChatGPT-teknologin.

Liknande en app-butik kommer människor att kunna hitta nya och innovativa chatbots som skapats av andra användare, och det finns också planer på att lansera en butik för GPTs, appar skapade med bas i OpenAI:s generativa AI-modeller.

GPT Store kommer att erbjuda en mängd olika AI-chatbots som användarna kan utforska, inklusive kategorier som skrivande, forskning, programmering, utbildning och livsstil, bland annat. Plattformen syftar till att skapa en gemenskap av skapare som kan tjäna pengar baserat på användningen av deras GPTs, och enheter som ChatGPT Team och Enterprise kommer att kunna hantera och använda GPTs på ett säkert sätt.

openai-GPTs
En hel del GPTS finns på https://chat.openai.com/gpts

Denna utveckling visar på det enorma intresset för generativa AI-teknologier och skapandet av anpassade AI-chatbots. För användare som är intresserade av att utforska användningsmöjligheterna för ChatGPT och andra GPTs, kan denna plattform vara en ovärderlig resurs för att hitta och använda nya, användbara och populära AI-chatbots.

Genom att föra samman kreatörer och användare, bidrar GPT Store till att främja innovation och utveckling inom generativ AI, samtidigt som den erbjuder nya möjligheter för skapare att dela och dra nytta av sina skapade verk.

För att komma åt GPT Store måste användare prenumerera på en av OpenAIs premium ChatGPT-abonnemang: ChatGPT Plus, ChatGPT Enterprise eller det nyligen lanserade ChatGPT Team.

https://openai.com/blog/introducing-the-gpt-store

https://chat.openai.com/gpts

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *