OpenAI har släppt en skrivbordsapp för macOS för ChatGPT med en planerad Windows-version senare i år

chatGPT-4o
  • Ny ChatGPT-skrivbordsapp från OpenAI OpenAI har lanserat en ny stor språkmodell, ChatGPT, som inkluderar en ChatGPT-skrivbordsapp för macOS. En Windows-version förväntas släppas senare i år med stöd för GPT-4o.
  • 🖥️ Microsoft och OpenAI Microsoft har nyligen släppt flera program och tjänster med hjälp av olika AI-verktyg från OpenAI, vilket visar samarbetet mellan företagen.
  • 💳 Betalningsalternativ för Mac När det gäller betalning för Mac-tjänster kan du använda Apple Pay, Google Pay, Visa, Mastercard, Amex, Swish, Klarna och även genom engångsköp eller prenumeration

OpenAI har nyligen lanserat en ChatGPT-skrivbordsapp för macOS med stöd för GPT-4o, och en Windows-version är planerad senare i år. Denna skrivbordsapp möjliggör smidig integration med olika program och verktyg för att förbättra produktiviteten.

En av de mest användbara integrationsmöjligheterna är att appen kan integreras med andra appar och verktyg genom API:er. Genom att använda API:er kan ChatGPT-skrivbordsappen kommunicera med andra appar och verktyg för att automatisera arbetsflöden och underlätta samarbete.

Dessutom kan ChatGPT-skrivbordsappen integreras med andra produktivitetsverktyg som Slack, Zoom, och Microsoft Teams. Genom att ansluta dessa verktyg till skrivbordsappen kan användare smidigt kommunicera, schemalägga möten och samarbeta i realtid.

För utvecklare erbjuder skrivbordsappen möjligheter att integrera med olika utvecklarverktyg och plattformar. Genom att använda verktyg som Tauri Apps och Pieces kan utvecklare skapa anpassade lösningar och förbättra sin produktivitet.

Dessutom kan ChatGPT-skrivbordsappen integreras med olika AI-drivna verktyg som Microsoft Copilot för att ytterligare förbättra arbetsflöden och effektivitet.

I slutändan är ChatGPT-skrivbordsappen en kraftfull lösning som kan integreras med en mängd olika program och verktyg för att skapa en skräddarsydd och produktiv arbetsmiljö.

Vilka funktioner erbjuder ChatGPT-skrivbordsappen för macOS?

ChatGPT-skrivbordsappen för macOS, som nu har stöd för GPT-4o, erbjuder användare flera användbara funktioner för att förbättra chattupplevelsen och underlätta interaktionen med ChatGPT.

Funktioner som erbjuds inkluderar:

  1. Tillgång till GPT-4o: Den senaste versionen av OpenAI’s flaggskeppsmodell, GPT-4o, som ger överlägsen chatbot-prestanda och förbättrad användarupplevelse.
  2. Minne och andra avancerade funktioner: Användarna har tillgång till minnesfunktioner och andra avancerade verktyg som förbättrar dialogflödet och ger mer djupgående samtal.
  3. Text-till-tal: Möjligheten att använda text-till-tal-funktionen för att lyssna på chatbots svar, vilket kan vara användbart för användare med visuella eller andra behov.
  4. Export möjligheter: Användare kan exportera chattkonversationer för framtida referens eller delning, vilket kan vara användbart för att spara viktig information.
  5. Intuitivt gränssnitt: Skrivbordsappen erbjuder ett användarvänligt gränssnitt som gör det enkelt att starta och hantera chattsessioner med ChatGPT på macOS.

Genom att använda dessa funktioner kan användare dra nytta av förbättrad interaktion med ChatGPT och få en rikare och mer engagerande chattupplevelse.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *