Nya generativa AI-verktyg från Microsoft för att hjälpa återförsäljare att erbjuda personliga shoppingupplevelser

Microsoft har nyligen lanserat en ny uppsättning generativa AI-verktyg med syfte att hjälpa återförsäljare att erbjuda personliga shoppingupplevelser. Dessa nya verktyg är avsedda att revolutionera kundupplevelsen genom att integrera avancerad AI för att underlätta och förbättra olika aspekter av shopping och evenemangsorganisering.

Generera Personliga Shoppingupplevelser: Copilot-Template

Med hjälp av Microsoft Cloud for Retail kan återförsäljare nu använda ett Copilot-template på Azure OpenAI Service för att skapa individualiserade shoppingupplevelser på sina befintliga webbplatser och appar. Detta template möjliggör personliga interaktioner som leder till skräddarsydda produktrekommendationer, vilket i sin tur främjar ökad försäljning och kundnöjdhet.

Stöd för Butiksmedarbetarna: Copilot-Template för Butiksoperationer

För att förbättra produktiviteten och kundservicen för butiksmedarbetare, finns det ett Copilot-template på Azure OpenAI Service som ger stöd för butiksoperationer. Detta template ger butiksmedarbetarna tillgång till snabb och enkel information om butiksprocedurer, produkter, HR-policyer och förmåner, vilket kan hjälpa till att förbättra arbetsflödet och kundupplevelsen.

Efterbehandling av Marknadsföringskampanjer: CoPilot-Möjligheter i Microsoft Dynamics 365

Med de nya CoPilot-funktionerna i Microsoft Dynamics 365 Customer Insights kan marknadsförare skapa och hantera kampanjer på ett effektivt sätt genom att använda generativ AI för att generera idéer och rekommendera innehåll. Detta kan effektivisera marknadsföringsarbete och förbättra ROI för kampanjerna.

Den nya generativa AI-kapaciteten från Microsoft erbjuder ett brett utbud av verktyg för återförsäljare att skapa mer engagerande och personliga shoppingupplevelser för sina kunder, samtidigt som de effektiviserar butiksoperationer och marknadsföringsstrategier.

Läs mer på Microsoft

searchenginejournal

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *