Meta AI lanserar Imagine bildgenerator baserad på Meta’s Emu-modell

Meta har lanserat en fristående version av sin AI-drivna bildgenerator som tidigare endast var tillgänglig via Facebook och Instagram. Det nya verktyget heter Imagine with Meta och låter användare generera upp till fyra bilder per beskrivning helt gratis. För att använda verktyget behöver användarna bara besöka Meta’s officiella webbplats och logga in med ett gratis Meta-konto.

Imagine with Meta bygger på Meta’s Emu-modell som skapar högkvalitativa och fotorealistiska bilder på bara några sekunder. Denna modell har visat sig vara snabbare än många andra bildgeneratorer på marknaden. För att generera en bild behöver användaren bara skriva en beskrivning och klicka på ”Generate”. Efter det kommer verktyget att skapa fyra olika bilder baserat på användarens beskrivning och användaren kan sedan välja att spara en bild genom att klicka på trepunktsmenyn och välja ”Download”.

För att öka transparensen och spårbarheten kommer Meta också att lägga till osynliga vattenstämplar på innehållet som genereras av Imagine with Meta. Dessa osynliga vattenstämplar kommer att genereras med hjälp av en AI-modell och kan upptäckas med en motsvarande modell. Meta har lovat att i framtiden använda denna teknik för att förse sitt innehåll med vattenstämplar och därigenom öka transparensen ytterligare.

Bara användare i USA prova verktyget fritt på webben genom att besöka Meta’s Imagine webbplats och logga in med ett gratis Meta-konto.

imagine.meta.com

computersweden- metas-nya-ai-bildgenerator

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *