Människor häpnade efter att Amouranth avslöjade hur mycket AI-motsvarighet gjort på 24 timmar

AI influencer-versionen av Amouranth motsvarade de flesta människors årslön på bara 24 timmar.

Amouranth, även känd som Kaitlyn Siragusa, introducerade nyligen en AI-drivande chatbot baserad på hennes personlighet, och resultatet var en imponerande försäljningssuccé. Den AI-drivna kompanjonen genererade en häpnadsväckande summa på 26 763 pund (cirka 34000 dollar) på bara 24 timmar efter lanseringen, vilket visar på dess popularitet och användarintresse.

Om Amouranths AI

Amouranths AI-chatbot är inte bara en vanlig chatbot, utan den sägs vara baserad på hennes personlighet, med full autonomi och förmåga att komma ihåg användarens interaktioner. Den kan skicka meddelanden, bilder och röstmeddelanden, och även skapa anpassade videor för användaren. Den drivs av MySentient.AI och utlovar ”evig minne, verkliga önskningar” och är tillgänglig dygnet runt för sällskap och interaktioner.

Reaktioner och uppmärksamhet

Amouranths framgångsrika försäljning av sin AI-chatbot har fått stor uppmärksamhet, samtidigt som den har genererat debatt kring integreringen av AI-companions inom samhället. Även om försäljningssiffrorna talar för sig själva, har det också väckt diskussioner om eventuella etiska, sociala och psykologiska konsekvenser av att främja AI-baserade relationer och sällskap.

Det är tydligt att Amouranths satsning på AI-drivande teknologi har väckt stort intresse, och det återstår att se hur detta kommer att påverka framtidens användning och utveckling av AI-chatbots.

unilad.com

msn.com

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *