Lutra AI gör det enkelt att bygga automatiserade AI-arbetsflöden

Lutra-AI

Lutra AI är en nystartad företag som har lanserat en plattform för att hjälpa användare att skapa personliga automatiserade AI-arbetsflöden. Det unika med Lutra AI är att plattformen gör det möjligt för användare att bygga automatiserade arbetsflöden utan att behöva ha djup teknisk kompetens inom området.

Grundaren och VD:n för Lutra AI är Jiquan Ngiam, som tidigare jobbat på Google och Coursera. Ngiam insåg att det fanns ett behov av att förenkla processen att automatisera arbetsflöden och tillsammans med sitt team har han utvecklat en plattform som integrerar AI med existerande verktyg som Slack, Microsoft Outlook och Google Workspace.

Användarna kan beskriva sina dagliga uppgifter på ett naturligt sätt och sedan får de hjälp av en AI-assistent att skapa ett automatiserat arbetsflöde. Det kan handla om att hantera inkommande e-post, göra finansiell forskning eller extrahera data från PDF-dokument för ett rapporteringssystem.

För närvarande är Lutra AI i betaversion och arbetar på att utöka sin kundbas. Det finns en väntelista för användare som är intresserade av att få tidig tillgång till plattformen. Genom att besöka Lutra AI:s webbplats kan användare få mer information och anmäla sig till väntelistan för tidig tillgång.

https://lutra.ai

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *