Luma labs lanserar en ny Sora konkurrent Dream Machine

Luma Dream Machine

Luma Labs har lanserat en ny AI-modell kallad Dream Machine som utmanar befintliga verktyg för AI-baserad videoproduktion, inklusive Sora. Dream Machine är designad för att skapa högkvalitativa och realistiska videor från text och bilder på ett snabbt och effektivt sätt. Detta görs genom att använda en skalbar och effektiv transformermodell som tränats direkt på videomaterial, vilket möjliggör fysiskt korrekta, konsekventa och händelserika tagningar.

En betydande fördel med Dream Machine jämfört med Sora är dess tillgänglighet, Vem som helst kan använda det redan idag. Varje videogenerering varar cirka fem sekunder, vilket är nästan dubbelt så långt som de från Runway eller Pika Labs utan tillägg, och det finns belägg för vissa videor med mer än ett skott.

Dream Machine erbjuder också en rad andra fördelar över Sora, inklusive oöverträffad personlig anpassning, förbättrad integritet och säkerhet samt integrerad arbetsflöde. Dessutom har Luma Labs AI en stark inriktning mot att göra 3D- och videokreation mer tillgänglig genom maskininlärning, vilket möjliggör för skapare att förverkliga sina idéer på nya sätt.

  • Tillgänglighet: Dream Machine är helt öppen för allmänheten och erbjuder tillgång till dess AI-video skapare utan några begränsningar. Å andra sidan, OpenAI Sora är inte lika tillgänglig och har vissa begränsningar för användare.
  • Prissättning: OpenAI Sora har ett betalt system med olika pristillägg beroende på användning, medan Dream Machine har en gratis nivå som ger användare upp till 30 generationer per månad och betalda nivåer som börjar från $29.99 per månad.

lumalabs.ai/dream-machine

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *