Google och MIT lanserar en gratis generativ AI-kurs för lärare

Google och MIT har tillsammans lanserat en gratis kurs i generativ AI för lärare. Kursen, som är självpacerad och varar två timmar, är utformad för att hjälpa lärare på mellanstadiet och högstadiet att använda generativa AI-verktyg för att förbättra sin arbetsflöde och elevernas klassrumserfarenheter. Lärarna lär sig hur man använder generativa AI för att spara tid på vardagliga uppgifter som att skriva e-post, modifiera innehåll för olika läsnivåer, bygga kreativa bedömningar, strukturera aktiviteter till elevernas intressen och mer. Kursen består av fem moduler, varav varje är mindre än 40 minuter lång, och är tillgänglig för lärare och administratörer på webbplatsen Generative AI for Educators.

Vid slutet av kursen erhåller lärare ett intyg som de kan presentera för sitt distrikt för professionell utveckling (PD), beroende på distrikt och stats krav. Flera skoldistrikt i landet planerar att erbjuda kursen, inklusive Anaheim Union High School District i Kalifornien, Miami-Dade County Public Schools i Florida, Chicago Public Schools i Illinois, Albuquerque Public Schools i New Mexico, Glenpool Public Schools i Oklahoma och Sun Prairie Area School District i Wisconsin.

Kursen är en del av en gemensam engagemang för att främja användbar och ansvarsfull AI-utbildning. Genom att använda generativa AI-verktyg kan lärare skapa engagerande lektionsplaner och material, anpassa undervisningen till olika förmågor och spara tid på vardagliga uppgifter som att skissa e-post och annan korrespondens. Till exempel kan lärare skapa sammanfattningar av lektionerna för en frånvarande student för att säkerställa att studenten inte faller efter.

Denna initiativ syftar till att ge lärare verktyg och kunskaper för att integrera AI i sin undervisning, vilket skapar rikare och mer tillgängliga läroerfarenheter för alla elever.

openlearning.mit.edu

blog.google

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *