Google lanserar Gemini AI prenumerationer

Gogle har genomgått en stor förändring inom sitt erbjudande av chattbotar och AI-tjänster med introduktionen av Gemini. Tidigare känd som Bard har denna AI-chatbot nu blivit en del av Googles prenumerationstjänster, där användare kan få tillgång till mer avancerade AI-funktioner genom Google One AI Premium prenumeration.

Testa Gemini : https://gemini.google.com

Gemini Advanced är den mest kraftfulla versionen av Google AI-chatboten och är nu inkluderad i Google One AI Premium prenumeration, som kostar $19.99 per månad. Detta prenumerationserbjudande innehåller inte bara tillgång till den avancerade AI:n utan också de befintliga förmånerna med Google One Premium-prenumerationen, som inkluderar 2TB lagring.

  • Prenumerationen inkluderar en två månaders gratis provperiod på Gemini Ultra 1.0, den mest avancerade modellen.
    • Gemini-appen, som erbjuder förbättrade konversationsfunktioner, är nu tillgänglig för Android- och iOS-användare i USA.
    • Användare har möjlighet att ställa in Gemini som standardassistent på Android, vilket potentiellt ersätter Google Assistant.
    • Duet AI har integrerats i Gemini för Workspace och Google Cloud, med framtida expansion till Gmail och andra Google-tjänster.

Mobilappen för Gemini

Google har också infört en ny mobilanvändarupplevelse med hjälp av en app för Gemini och Gemini Advanced, vilket gör det enklare för användare att interagera med AI:n medan de är på språng. Apps finns för både Android och iOS, vilket möjliggör en rad assistanstjänster, från att skapa anpassade bilder till att hjälpa till med att skriva meddelanden.

Google AI och dess framtid

Googles nya strategi pekar mot en framtid där prenumerationsbaserade tjänster blir en allt viktigare del av företagets erbjudande, särskilt för de som vill ha tillgång till mer kraftfull AI och andra verktyg. Detta inkluderar avancerade foto-redigeringsfunktioner, samt den potential som nya innovativa idéer har för att generera prenumerationsintäkter.

Google bedriver en försiktigt optimistisk tillväxtsatsning med sina AI-tjänster och med Gemini hoppas de kunna fortsätta att attrahera fler prenumeranter samtidigt som de upprätthåller de grundläggande versionerna av sina tjänster tillgängliga gratis.

https://gemini.google.com/advanced

https://gemini.google.com

https://blog.google/products/gemini/bard-gemini-advanced-app

2 Comments

  1. […] Gemini Googles nya AI-bildgenerator har stött på kritik för att vara ”för ’woke'”, på grund av att den genererar bilder som inkluderar kvinnor och minoriteter även när det skapar historiska figurer, vilket anses vara historiskt inkorrekt. Användare på plattform X har uttryckt missnöje över att verktyget inkluderar personer från olika etniciteter även när sådana bilder står i konflikt med historisk exakthet. […]

Comments are closed.