Google lanserar en ny kurs som heter AI Essentials

google

Google har nyligen lanserat en ny kurs vid namn ”AI Essentials”, som är utformad för att hjälpa folk åt alla åldrar och yrkesroller att lära sig använda AI-verktyg för att öka sin produktivitet. Kursen är undervisad av AI-experter på Google och är tillgänglig på Coursera, en online-utbildningsplattform som erbjuder tillgång till onlinekurser.

Kursen är självpacerad och har utformats för att passa in i upptagna schema. Du behöver ingen teknisk erfarenhet för att börja, och de färdigheter du lär dig kan tillämpas på en mängd olika roller över olika branscher. Efter att du har slutfört kursen kommer du att erhålla ett certifikat från Google att dela med din nätverk och potentiella arbetsgivare.

Kursen omfattar fem moduler:

  • Introduktion till AI
  • Maximera produktiviteten med AI-verktyg
  • Upptäck konsten av promptteknik
  • Använd AI ansvarsfullt
  • Stanna före AI-kurvan

Google AI Essentials är utformad för alla som känner sig överväldigade – som om det aldrig finns tillräckligt med tid för att ta itu med arbetet som verkligen är viktigt för dem och deras företag. Den är skapad för alla som vill förbättra sin kompetens och öka sin produktivitet. Med Google AI Essentials kan du utveckla de viktigaste AI-färdigheterna du behöver för att lyckas i dagens arbetsplats, ingen erfarenhet krävs.

google-ai-essentials-course

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *