ElevenLabs lanserar AI-drivet verktyg för att generera ljudeffekter

ElevenLabs

ElevenLabs har lanserat ett AI-drivet verktyg för att generera ljudeffekter från textpromptar. Detta verktyg, som är tillgängligt för alla användare, kan skapa en mängd olika ljudeffekter och korta instrumentala musikklipp. Användare kan skriva in beskrivningar som ”vågor som slår”, ”metall som klirrar” eller ”fåglar som kvittrar” för att generera ljudklipp. Verktyget kan också skapa musikaliska klipp upp till 22 sekunder med promptar som gitarrloopar eller jazzsaxofonsolo

AI-modellen för att generera ljudeffekter fungerar genom att användaren beskriver det ljud de behöver i en textprompt. Därefter genererar modellen flera ljudprover baserat på beskrivningen, och användaren kan sedan granska och ladda ner de bästa resultaten. Modellen har finjusterats med hjälp av ett omfattande och mångsidigt ljudbibliotek från Shutterstock, vilket gör det möjligt att skapa rika och varierade ljudlandskap.

ElevenLabs har samarbetat med Shutterstock för att använda deras omfattande ljudbibliotek för att träna modellen, vilket har resulterat i ett mångsidigt verktyg för moderna skapare. Verktyget är utformat för att hjälpa film och TV-studior, spelutvecklare och innehållsskapare på sociala medier att snabbt och kostnadseffektivt skapa rika och immersiva ljudlandskap.

ElevenLabs erbjuder också tjänster som AI-röstgeneratorer och text-till-tal-lösningar, vilka kan vara relevanta för din verksamhet. Deras röstgeneratorer kan transformera text till tal som låter naturligt mänskligt, komplett med realistisk intonation och accenter. De stöder även syntes på 29 språk, vilket gör ditt innehåll tillgängligt för en global publik. Dessutom finns det olika prisplaner som passar olika behov, från gratis planer till mer avancerade abonnemang för företag och skapare.

Gratisanvändare kan generera upp till 60 ljudeffekter per månad och måste ange ”elevenlabs.io” i titeln när de publicerar innehåll som innehåller ljudklippen. Betalda abonnemang inkluderar en kommersiell licens och kräver ingen sådan attribuering

https://elevenlabs.io/blog/sound-effects-are-here

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *