Citroens lyxbilar får inbyggd ChatGPT för den ultimata AI-copilotupplevelsen

Citroens inbyggd ChatGPT

Citroën integrerat AI-teknologi av ChatGPT i deras lyxbilssortiment. Detta drag är ett steg framåt för att skapa en mer interaktiv och hjälpsam upplevelse för förare och passagerare.

Funktioner och fördelar

ChatGPT kan hantera en rad funktioner – från att kontrollera bilens system till att förse föraren med vägledning och assistans under färden. Den artificiella intelligensen är tränad för att förstå och svara på naturlig mänsklig dialog, vilket gör det smidigt för användarna att interagera med systemet via röstkommandon.

Chatboten gör det möjligt för förare att göra komplexa förfrågningar och behålla fokus på vägen. Den kan ge information om kulturella platser, skapa frågesporter och till och med generera barnberättelser. Systemet kommer att finnas i olika bilmodeller och aktiveras genom röstkommandon.

Framtida potential

Integrationen av ChatGPT i Citroëns lyxbilar visar potentialen för AI i fordonsindustrin. Med tiden kan vi förvänta oss att sådana system blir allt mer sofistikerade, vilket erbjuder ännu mer anpassade och förfinade upplevelser för bilägarna.

.techradar.com

.media.stellantis.com

One comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *