ChatGPT-rivalen Pi lanseras som Android app

Pi AI-chattbot lanserades som en dedikerad app för Android. Pi är utvecklad av det Palo Alto-baserade start-up företaget Inflection AI, som grundades av Mustafa Suleyman från DeepMind och Reid Hoffman från LinkedIn. Pi är en direkt konkurrent till den populära AI-assistenten ChatGPT från OpenAI.

Pi-appen finns nu tillgänglig i 35 länder, däribland USA, och erbjuder användarna en liknande upplevelse som på den tidigare lanserade iOS-versionen av chattboten. Användarna kan ställa frågor om vilket ämne som helst och få snabba svar, förslag eller tips från assistenten. Vad som är intressant är att Pi-chattboten också stöder röstinteraktioner, där användarna kan prata fritt och få svar tillbaka, vilket leder till en konversation fram och tillbaka.

Inflection AI har som mål att ge människor en ”empatisk, användbar och säker” kompanjon genom Pi, en assistent som agerar mer personligt och kollokvialt än andra AI-assistenter som ChatGPT, Microsofts Bing eller Googles Bard. Genom att erbjuda stöd och vägledning 24/7 i olika situationer vill Pi vara där för att prata med dig mitt i natten när resten av världen sover, hjälpa dig att öva på ett annat språk eller ge insiktsfulla tankar om en potentiell karriärsförändring.

https://play.google.com/store/apps/details?id=ai.inflection.pi

https://pi.ai/talk

https://inflection.ai

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *