ChatGPT-drivna Humane AI Pin kommer i mars 2024

Vi skrev tidigare om Humane AI Pin ett ChatGPT baserad enhet om förväntas släppas i mars 2024 och kan ersätta din mobiltelefon. Enligt Hyscaler’s Insight är Humane’s AI Pin ett bärbar dator som använder sig av AI och ChatGPT-teknologi för att underlätta snabb tillgång till information. Den använder sig av röst och en speciell bläckteknik för att visa information utan en skärm, vilket kan hjälpa användare att fokusera mer på det som händer just nu.

Företaget Humane har lanserat en reklamfilm för sin nya produkt ”AI Pin”. Reklamen visar på problemen med idén bakom enheten, som försöker ersätta smarttelefonen utan att erbjuda några nya fördelar. Trots att företaget hävdar att AI används, är det oklart hur enheten verkligen använder artificiell intelligens. Reklamen visar funktioner som redan finns på smarttelefoner, utan att erbjuda något nytt eller bekvämt. Kritiken handlar mer om själva marknadsföringshistorien än om enheten i sig.

Att använda en enhet utan skärm för att organisera meddelanden eftersom det inte ger användaren möjlighet att visuellt se och bedöma informationen. Det bör också nämnas att det är svårt att lita på att enheten vet vad den gör utan att kunna se informationen själv.

Läs mer

One comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *