Assistive Video förvandla dina idéer till videor genom att helt enkelt skriva vad du vill se

Assistive Video är ett digitalt verktyg som har utvecklats för att skapa tillgängligt och anpassat videoinnehåll. Syftet med Assistive Video är att göra det enklare för skapare att producera videor som är både inkluderande och tillgängliga för en bredare publik, inklusive personer med funktionsnedsättningar.

Plattformen innehåller en rad funktioner som automatiserar processen att göra videoinnehåll mer tillgängligt. Det ger möjligheter för företag, utbildningsinstitutioner och individer att öka räckvidden för sitt innehåll samt att följa riktlinjer och lagar som rör digital tillgänglighet.

Funktioner i Assistive Video

Verktyget erbjuder automatisk textning av videor, vilket innebär att talsyntes och AI-teknologi används för att generera exakta undertexter. Detta gör innehållet mer tillgängligt för döva och hörselskadade personer samt icke-modersmålstalare.

Assistive Video kan automatiskt översätta videons innehåll till flera olika språk. Detta expanderar räckvidden och gör innehållet tillgängligt för en internationell publik.

Ett annat viktigt inslag är den talade videobeskrivningen, som beskriver den visuella informationen i videon för tittare som inte kan se den. Detta förbättrar upplevelsen för personer med synnedsättning.

Plattformen tillhandahåller även en funktion för interaktiv knappning som möjliggör för användaren att navigera i videon på ett sätt som passar deras behov.

https://assistive.chat/product/video

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *