Android Auto kommer att ha Google Assistant sammanfatta dina meddelanden med AI

Android Auto kommer att använda sig av Google Assistant för att sammanfatta dina meddelanden. Genom artificiell intelligens kommer Android Auto kunna sammanfatta meddelanden och på så sätt undvika att läsa upp dem högt, vilket kan vara distraherande och farligt under körning. Det kommer dock finnas möjlighet att stänga av denna funktion om användaren så önskar.

Användningen av AI för att summera meddelanden har potential att minska distraktioner under körningen och förbättra säkerheten. Samtidigt, med teknologins komplexitet, finns det också frågor kring den exakta tillförlitligheten och precisionen i dessa sammanfattningar. Det är viktigt att vara medveten om potentiella fel och utmaningar som kan uppstå med denna teknik.

Tyvärr finns det för närvarande ingen officiell information om när denna nya funktion kommer att bli tillgänglig för Android Auto-användare. Det verkar som att funktionen har identifierats i betaversionen av Android Auto-appen, men det finns ingen tydlig releasedatum än.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *