Adobe lanserar en betaversion av Adobe Express med Firefly generativ AI-teknik för iOS och Android

Adobe Express med Firefly generativ AI-teknik för iOS och Android

Adobe har släppt en ny betaversion av sin Adobe Express-app som nu för första gången inkluderar Firefly generativ AI-teknik för mobila enheter både iOS och Android. Denna nya teknologi erbjuder en rad kreativa verktyg som är avsedda att revolutionera hur användare kan skapa och dela innehåll direkt från sina mobilenheter.

Vad är Adobe Express med Firefly?

Adobe Express är Adobes molnbaserade mobila designplattform som nu har utökats med Firefly-powered generativa AI-funktioner. Dessa nya verktyg gör det möjligt för användarna att smidigt producera kreativa tillgångar som sociala medieinlägg, affischer och webbplatsbanners direkt från sina mobiltelefoner. Bland dess Premiumfunktioner, som kommer att kräva en månadsabonnemang på 9,99 USD efter betatestningen, ingår verktyg för att radera och ta bort bakgrunder.

Hur fungerar det?

Adobe Express betaversionen är en kostnadsfri nedladdning och under betatestningen erbjuds Premiumfunktioner utan extra kostnad. Användare som testar betan kommer att få 25 gratiskrediter per månad för att använda Fireflys generativa AI-funktioner. Den exakta mängden kvarvarande krediter kommer att variera beroende på användarens prenumerationsnivå när den mobila appen är allmänt tillgänglig.

Betaappen är direkt tillgänglig för nedladdning via Google Play Store för Android-användare, medan iOS-användare bör anmäla sig till en väntelista på grund av Apples begränsningar för antalet betatestare. Inte alla smartphones kommer att vara kompatibla med den nya betaversionen, så det är rekommenderat att kolla listan över stödda enheter.

Adobe express beta-android

Det är viktigt att notera att projekt från den befintliga mobila Adobe Express-appen inte kommer att synas i den nya betaversionen på första dagen. Men när den nya appen lämnar betaversionen kommer all historisk data från den gamla appen att överföras på ett sömlöst sätt.

  • Adobe Express tillhandahåller ytterligare funktioner som videoredigering, innehållsschemaläggning, varumärkespaket, samarbetsverktyg och integration med Creative Cloud.
  • Under betafasen kan användare få tillgång till premiumfunktioner gratis, och appen är allmänt tillgänglig i olika länder och språk.
  • Introduktionen av Firefly GAI i Adobe Express syftar till att förvandla skapandet av mobilt innehåll för användare från olika branscher och kreativa områden.
  • Adobes AI-förbättrade Express-app markerar ett avgörande steg i dess konkurrens med liknande plattformar, särskilt Canva.

Med introduktionen av Firefly generativ AI-teknik i Adobe Express mobilapp, strävar Adobe efter att öppna upp nya möjligheter för kreativt arbete, vilket gör det enklare och roligare för alla, oavsett kunskapsnivå, att utforma och dela utmärkande innehåll.

Android app

Apple

https://www.adobe.com/express/learn/blog/new-mobile-beta

One comment

Comments are closed.